Maureandil
Nil Volentibus Arduum

Over Maureandil

Het gezicht achter Maureandil

Mijn naam is Loraine, ik ben dertig jaar oud en woon in Hoofddorp. Ik ben als kind opgegroeid met talloze sprookjes en mooie verhalen. Mijn aantrekking tot de tarot was daardoor niet verrassend. De kaarten vertellen stuk voor stuk een prachtig verhaal dat je op talloze manieren kan interpreteren. Ik kocht mijn eerste tarotset een jaar of tien geleden en sindsdien is mijn interesse alleen maar gegroeid.

Mijn verdieping in tarot- en orakelkaarten kwam pas echt tijdens mijn studie geschiedenis. Ik was bezig met mijn masterscriptie en daarnaast werkte ik fulltime. Ik was zo overwerkt dat ik terug moest naar de kern. Wie ben ik en wat wil ik met mijn leven? Het antwoord was voor mij duidelijk: verdieping en mensen helpen. 

Over de naam

De naam Maureandil is afgeleid van de fictionele elfentaal uit de boeken van J.J.R Tolkien. Het betekent friend of the needy, oftewel vriend van de behoeftige. Ik heb de naam destijds aangenomen bij het aanmaken van mijn social media accounts. Sindsdien is het alleen maar meer gaan resoneren. Het is een naam die zowel bij mijn karakter als bij mijn doelstelling in het leven past. Ik wil graag de kennis die ik tijdens mijn leven heb opgedaan (en zal doen) gebruiken om mensen te helpen. Maureandil is daarom de perfecte naam voor mijn bedrijf.